Wilt u uw bedrijf verkopen? Breng uw bedrijf alvast in financiële, juridische, fiscale én administratieve topconditie met Kreston Lentink De Jonge Corporate Finance. Voor het beste resultaat.

De verkoop van een bedrijf is een complex proces. Een bedrijf dat te koop staat, moet ’t liefst in financieel goede gezondheid verkeren. Naast een gedegen waardebepaling als uitgangspunt, spelen ook zaken als marktontwikkelingen, marktpositie, timing en een goede onderhandeling met de potentiele koper(s) een belangrijke rol.

Wilt u uw bedrijf verkopen of overdragen? Dan is een goede voorbereiding het halve werk. Om uw bedrijf verkoopklaar te maken, start u idealiter zo’n vijf jaar voor de geplande verkoopdatum met de voorbereidingen. Het vereenvoudigt het verkoopproces én levert vaak een hogere verkoopprijs op.

Uw bedrijfsresultaten verbeteren

Kreston LDJ Corporate Finance helpt u het bedrijfsresultaat te optimaliseren, o.a. door het elimineren van onnodige kosten en het analyseren van de winstmarges. Ook kijken we samen naar de juridische en fiscale bedrijfsstructuur. Het onderbrengen van uw onroerend goed in een aparte vennootschap of een holdingstructuur met een of meer werkmaatschappijen, kan bijvoorbeeld al grote fiscale voordelen opleveren.

Samen voor succes

De verkoop van uw onderneming begint bij Kreston LDJ Corporate Finance. Wij begeleiden en adviseren u graag. Van begin tot eind, stap voor stap. Voor minimale belasting bij overdracht en maximaal vermogen na verkoop.

Waarschijnlijk een van de belangrijkste beslissingen van uw leven, is voor onze corporate finance adviseurs dagelijkse kost. Fijn om te weten, toch?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0341 438 100.
Of stuur een e-mail aan één van onze adviseurs.

Weten wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak