Onze corporate finance adviseurs hebben een neus voor financieringen, in welke vorm dan ook. Door onze multidisciplinaire kennis, jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk helpen wij uw onderneming graag aan de beste financieringsoplossing. Voor een gezonde bedrijfseconomische, fiscale en financiële toekomst.

Uw bedrijf staat als een huis en u wilt uitbreiden, of kan juist wel een financieel zetje gebruiken. Kreston Lentink De Jonge Corporate Finance doorgrondt de financieringsstructuur en helpt u aan een uitgekiende, gezonde financieringsstrategie.

Op basis van uw financieringsvraag, gaan we op zoek naar de juiste vorm(en) van financiering voor uw onderneming. Een aantal financieringsvormen voor u op een rij:

  • Bancaire financiering
  • Financial lease
  • Operational lease
  • Private equity
  • Crowdfunding
  • Overheidssubsidies

Wilt u groeien, uitbreiden of investeren? Uzelf – of uw ex-partner – uit (laten) kopen? Onze corporate finance adviseurs denken graag met u mee over een passende financieringsoplossing.

Welke ondernemingsfinanciering het beste bij u en uw bedrijf past, is natuurlijk afhankelijk van meerdere factoren. Meer weten? Neem vandaag nog [contact] op voor een objectief advies bij (her)financieringen én de beste financieringsstrategie.

Kreston LDJ Corporate Finance. Daarom.

✓ Onafhankelijk, deskundig & gekwalificeerd
✓ Persoonlijk, betrokken & korte lijnen
✓ De juiste connecties & kennis van de branche

Kennis, kunde & kwaliteit

Kreston LDJ Corporate Finance is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators, de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs (NFB) en het internationale netwerk van Kreston.

U kunt voor elk vraagstuk binnen corporate finance bij ons terecht. Van een waardebepaling, due diligence onderzoek en ondersteuning bij belangrijke investeringsbeslissingen tot advies omtrent koop en verkoop, het begeleiden van deals, een fusie of herstructurering en het optimaliseren van uw cashmanagement: Kreston LDJ Corporate Finance is uw bedrijfsadviseur en sparringpartner in corporate finance.

En… wij gaan altijd voor het beste resultaat. U toch ook?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0341 438 100.
Of stuur een e-mail aan één van onze adviseurs.

Weten wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak