Kreston Lentink De Jonge Corporate Finance bouwt op een jarenlange ervaring. Samen met een flinke dosis expertise, flexibiliteit en doorzettingsvermogen helpen we u bij elk corporate finance vraagstuk. Hoe complex ook.

Mr. drs. Krijn de Graaf RB RV

"We ondersteunen u graag bij het nemen van de juiste strategische, fiscale, juridische en/of financiële beslissing."

Over Krijn

Mr. drs. Krijn de Graaf is als Register Belastingadviseur (RB) en Register Valuator (RV) gespecialiseerd in vastgoed, fiscaliteit en bedrijfswaarderingen. Als Register Valuator (RV) onderbouwt, taxeert en registreert hij wat een bedrijf waard is bij een bedrijfsoverdracht.

Krijn studeerde Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, Fiscaal Recht aan de Universiteit van Amsterdam, en behaalde tevens zijn Master of Business Valuation aan de TIAS Business School te Tilburg.

Aangesloten bij Kreston

Krijn is als vennoot en belastingadviseur verbonden aan Lentink De Jonge accountants & adviseurs. De corporate finance tak is aangesloten bij Kreston: een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountantskantoren.

Door dit uitgebreide netwerk van accountantskantoren in vrijwel alle belangrijke economische landen ter wereld, en de kennis en kunde die het samenwerkingsverband met zich meebrengt, kan Kreston LDJ Corporate Finance bedrijven ook uitstekend ondersteunen en adviseren bij eventuele internationale groeiambities en/of internationaal zakendoen.

Aangesloten bij NiRV

Kreston LDJ Corporate Finance is aangesloten bij het NiRV en veelal betrokken bij complexe financiële adviesopdrachten en waarderingsvraagstukken. Dit kan bijvoorbeeld gaan om de waardering van aandelen in het kader van bedrijfsoverdracht van ouders naar kinderen, of de waardering van aandelen als onderbouwing voor onderhandelingen over de verkoop van een bedrijf.

Ook adviseren we op het gebied van risicomanagement, bij de optimalisatie van interne processen, het aanvragen van subsidies/financieringen en helpen we u bij allerhande andere belangrijke strategische, financiële en/of investeringsbeslissingen. En de onderhandelingen bij verkoop? We zijn u graag van dienst.

Drs. Henk Bronkhorst RA

"MKB’ers adviseren en ondersteunen bij specifieke vraagstukken zoals acquisities, fusies, management buy-outs en financieringen past goed bij onze organisaties."

Henk Bronkhorst is registeraccountant (RA) en verantwoordelijk voor de auditafdeling binnen Lentink De Jonge. Een van de kernactiviteiten van de auditpraktijk is het verzorgen van accountantscontroles en IT-audits. Voordat Henk in 2010 in dienst trad bij Lentink De Jonge, was hij zo’n 17 jaar werkzaam binnen de controlepraktijk van een groot internationaal accountantskantoor. Daar heeft hij ruime ervaring opgedaan in zowel de nationale als de internationale praktijk.

Wouter Morsink RA MSc

"Zodra u bij ons binnenstapt of contact met ons opneemt, merkt u het al: we doen er alles aan om u zo goed, snel en soepel mogelijk te helpen."

Over Wouter

Wouter Morsink heeft na zijn studie Bedrijfseconomie gekozen voor de accountancy. Met het diploma van registeraccountant (RA) op zak en met meer dan 10 jaar ervaring (opgedaan bij een groot accountantskantoor), startte Wouter in 2018 zijn eigen kantoor in Rotterdam.
Hij heeft ruime ervaring met (inter)nationale ondernemingen, zowel beursgenoteerd als private. Naast zijn werk als registeraccountant is Wouter parttime docent aan de faculteit Accountancy op Nyenrode waar hij verschillende accountancyvakken doceert aan beginnende assistent accountants.

Sinds 2021 werkt Wouter samen met Lentink De Jonge en Kreston LDJ Corporate Finance. Vanaf januari 2022 opereert het kantoor in Rotterdam onder de vlag van Lentink De Jonge.