Aankoop onderneming

Ing. Wim de Graaf,
LacArto

Al tijdens het zoekproces naar een potentiële overnamekandidaat heb ik Kreston LDJ Corporate Finance betrokken. Na een aantal gesprekken met een mogelijke verkopende partij is voorafgaand aan de onderhandelingsgesprekken een due diligence uitgevoerd, op basis waarvan een aantal overnamevoorwaarden – met name m.b.t. het onderhanden werk en het werkkapitaal – zijn vastgesteld. Door de pragmatische, zorgvuldige werkwijze van Kreston LDJ Corporate Finance was het overnamecontract al snel gemaakt én getekend.

Opvallend aan de werkwijze van de corporate finance adviseurs van Kreston LDJ Corporate Finance zijn hun enorme vakkennis, de aangename manier van samenwerken en de snelheid waarmee ze zaken doorgronden. Ook tijdens de onderhandelingen met de verkopende partij heerste een gemoedelijke sfeer, waarbij toch de nodige punten werden gemaakt. Ja, zodra de oude accountant de zaken heeft afgerond breng ik alle activiteiten bij moederbedrijf Lentink De Jonge accountants & adviseurs onder en schakel ik waar nodig Krijn in voor het corporate finance stuk. Dat zegt genoeg, toch?

Wij leren u graag kennen tijdens een vrijblijvend kennismakings-gesprek. Samen bekijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Maak een afspraak
U gebruikt een sterk verouderde internetbrowser.

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu