Bedrijfswaardering, verkoop & overname

Hans Mulder,
HAMU Automaterialen

Over zowel Lentink De Jonge accountants & adviseurs als de Corporate Finance tak zijn we ontzettend tevreden. Strategisch plannen en ondernemen doen we zelf, maar voor transities naar andere rechtsvormen en bij zaken als due dilligence onderzoeken en de aan- en verkoop van bedrijfsonderdelen, schakelen we altijd en graag de hulp van Kreston LDJ Corporate Finance in.

Op basis van kennis en expertise verdelen we de werkzaamheden – zo bepalen we bijvoorbeeld een voorraadwaarde zelf – maar met name voor het fiscaaltechnische stuk, geheimhoudingsverklaringen, contracten en onderhandelingen die bij zo’n aan- of verkooptraject komen kijken, schakelen we de adviseur(s) van Kreston LDJ Corporate Finance in. Afgezien van hun uitstekende vakmanschap, is het ook nog eens een zeer prettige partij om mee samen te werken. Bescheiden, kundig, inhoudelijk buitengewoon sterk en wars van loze kreten. Alles wat je als (groeiende) ondernemer nodig hebt om strategisch, financieel, juridisch én fiscaal intelligent onderbouwde keuzes te maken.

Wij leren u graag kennen tijdens een vrijblijvend kennismakings-gesprek. Samen bekijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Maak een afspraak
U gebruikt een sterk verouderde internetbrowser.

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu